Skip to main content

Πολιτική Ακυρώσεων Εισιτηρίων

  • Ακυρώσεις εισιτηρίων με επιστροφή του αντιτίμου είναι δυνατέςμόνον όταν διαπιστωθεί τεχνικό πρόβλημα- σχετικό με την προβολή της ταινίας - για το οποίο υπαίτιος είναι ο Κινηματογράφος Ορφέας. 
  • Ως περιπτώσεις για τις οποίες δικαιολογείται ακύρωση εισιτηρίου, ενδεικτικά αναφέρονται: Μη έναρξη προβολής λόγω τεχνικού προβλήματος - διακοπής ρεύματος ή διακοπής της προβολής και εκκένωσης της αίθουσας, για κάποιο σοβαρό λόγο στη σφαίρα ευθύνης του Κινηματογράφου Ορφέας.
  • Στις περιπτώσεις αυτές γίνεται ακύρωση εισιτηρίου με: ανταλλαγή με εισιτήριο σε χρόνο επικογής του πελάτη, επιστροφή του αντιτίμου ή έκδοση Πιστωτικού.
  • Αν η έκδοση του εισιτηρίου έχει γίνει με Πιστωτικήή χρεωστική Κάρτα, η επιστροφή γίνεται με πίστωση της κάρτας.
  • Προβολές: 3311

Όροι χρήσης

Η χρήση της υπηρεσίας διάθεσης εισιτηρίων και προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας orfeascinemapyrgos.gr συνεπάγεται την πλήρη γνώση και αποδοχή των όρων χρήσης, όπως αυτοί δημοσιοποιούνται κάθε φορά στις σελίδες της και ισχύουν.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το σύνολο του περιεχομένου του Δικτυακού μας τόπου, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του orfeascinemapyrgos.gr και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων. Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «φόρτωση» ( download ), μετάφραση, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της των κατόχων αυτών.

Κατ εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και πάντα υπό την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής του, χωρίς αυτό να σημαίνει καθ οιονδήποτε τρόπο παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του Δικτυακού μας τόπου και αποτελεί κατοχυρωμένα σήματα και προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων, ανάγεται στη δική τους σφαίρα ευθύνης και ουδόλως έχει να κάνει με το δικό μας Δικτυακό τόπο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι  υπηρεσίες αγοράς εισιτηρίων και αγορά επιλεγμένων προϊόντων από το κυλικείο του Κινηματογράφου Ορφέας δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά το κοινό και να απολαύσει την ταινία και τα προιόντα, που επιθυμεί. Οι παρακάτω όροι σκοπό έχουν να βοηθήσουν την κατανόηση της διαδικασίας αγοράς εισιτηρίων και προϊόντων από το orfeascinemapyrgos.gr, τις υποχρεώσεις, αλλά και τα δικαιώματά του καταναλωτή απέναντι στον Κινηματογράφο Ορφέα. Αν έχετε κάποια απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι Όροι Αγοράς περιλαμβάνονται στους Όρους Χρήσης του διαδικτυακού τόπου. Κάθε εισιτήριο, που αγοράζετε, αποτελεί την άδεια για την παρακολούθηση του συγκεκριμένου θεάματος και υπόκειται επιπλεόν στους όρους, που τυχόν αναγράφονται σε αυτό. Ενημερωθείτε στις σελίδες orfeascinemapyrgos.gr για τα χαρακτηριστικά των φυσικών και ηλεκτρονικών εισιτηρίων και την αγορά επιλεγμένων προϊόντων από το κυλικείο καθώς και τις τιμές αυτών.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Εάν δεν εμφανιστεί μήνυμα επιβεβαίωσης της κράτησης μέσω σελίδας μετά την αποστολή των στοιχείων σας για την ολοκλήρωση της πληρωμής σας ή, εάν προκύψει μήνυμα λάθους ή διακοπή της υπηρεσίας κατά την αποστολή των στοιχείων σας, είναι δική σας ευθύνη η επικοινωνία με το orfeascinemapyrgos.gr, προκειμένου να πληροφορηθείτε για το αν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή σας ή όχι. Ο Κινηματογράφος Ορφέας δεν αποδέχεται την ευθύνη για χρηματική ή άλλη απώλειά σας σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν λάβετε επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και της πληρωμής σας.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ - ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η παραλαβή των εισιτηρίων και των προϊόντων σας (e-order)  γίνεται στην είσοδο του κινηματογράφου.

Κατά την άφιξή σας στο ταμείο θα πρέπει να έχετε μαζί σας είτε εκτυπωμένη είτε μέσω της κινητής σας συσκευής την απόδειξη αγοράς με το ειδικό QR codes που λάβατε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση όταν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή σας, για να την επιδείξετε στον υπάλληλο. Χωρίς την επίδειξη της απόδειξης αγοράς με τα QR codes δεν είναι εφικτή η παραλαβή των εισιτηρίων και προϊόντων σας από το ταμείο.

Ακύρωση ή αλλαγή εισιτηρίων θα πραγματοποιείται μόνο στο ταμείο.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ Η ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

Ενδέχεται κάποιες προβολές να ακυρωθούν ή να αναβληθούν για λόγους ανωτέρας βίας. Σε αυτή την περίπτωση ο Κινηματογράφος Ορφέας θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας για να σας πληροφορήσει για την επανέκδοσης των εισιτηρίων σας για εναλλακτική προβολή.

Εάν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων, αυτή θα αφορά το ακριβές ποσό, που καταβάλλατε, κατά την αγορά ττου ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Σε αυτή την περίπτωση, ο Κινηματογράφος Ορφέας θα σας επιστρέψει το αντίτιμο με τον ίδιο τρόπο, που έγινε και η καταβολή τους. 

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ

Ο Κινηματογράφος Ορφέας δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών για ζημιές, που τυχόν προκύψουν από την μη εκτέλεση ή τη μη έγκαιρη εκτέλεση της παραγγελίας τους, επιφυλάσσεται δε ως προς τη διαθεσιμότητα των θέσεων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας και για όλες τις περιπτώσεις, που προβολές ταινιών ακυρώνονται από υπαιτιότητα του διανομέα τους. Η ιστοσελίδα του Κινηματογράφου Ορφέας (orfeascinemapyrgos.gr) δεν φέρει ευθύνη ως προς ενδεχόμενη μη διαθεσιμότητα του συστήματος, ούτε εγγυάται την αδιάλειπτη, με ακρίβεια και χωρίς λάθη παροχή της υπηρεσίας.

ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Με σκοπό την παροχή των υπηρεσιών προς τους χρήστες, ο Κινηματογράφος Ορφέας τηρεί και επεξεργάζεται Αρχείο με δεδομένα των χρηστών. Αποδέκτες στοιχείων του Αρχείου για την προώθηση, υποστήριξη και εξυπηρέτηση της συναλλακτικής σχέσης, δύναται να είναι τα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα μέσω των οποίων εξοφλούνται οι χρεώσεις του κάθε χρήστη. Με τη χρήση της υπηρεσίας αποδέχεστε ρητά τη τήρηση και λειτουργία αρχείου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για τον παραπάνω σκοπό και συναινείτε ανεπιφύλακτα σε αυτό.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων σας κατά τη χρήση του Δικτυακού μας τόπου, διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις, τόσο του Ελληνικού Δικαίου ( Ν. 2472 / 1997, Π.δ. 207 / 1998. Π.δ. 79 / 2000 και αρ. 8 Ν. 2819 / 2000 ), όσο και του Ευρωπαικού Δικαίου ( Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ ).

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ

Η χρήση της Υπηρεσίας ηλεκτρονικού εισιτηρίου συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη συναίνεση του χρήστη όπως λαμβάνει με κάθε τεχνικό τρόπο (email, sms, κ.α.) μηνύματα ενημερωτικού ή και προωθητικού περιεχομένου για την Υπηρεσία στα δηλωθέντα από τον χρήστη στοιχεία. Η συναίνεση παρέχεται για αόριστο χρόνο και δύναται να ανακληθεί μόνο με νέα έγγραφη δήλωση του Χρήστη προς τον Κινηματογράφο Ορφέας

  • Προβολές: 3321